Kolekce inspirovaná Jiřinou Bohdalovou.

Spojení práce, přátelství a vášně k vaření může být silným poutem mezi lidmi. Mezi mnou a slavnou českou herečkou, paní Jiřinu Bohdalovou, vaření vytvořilo základ pro dlouholeté přátelství, ale také nás inspirovalo k tvorbě něčeho magického: ilustrovaného receptáře, obsahujícího rodinné poklady a kulinářské zážitky.

Vaření, jakožto dědičná vášeň, má v České republice hluboké kořeny. Uchovávání a předávání rodinných receptů je součástí naší kultury, spojující nás s našimi předky a tradicemi. Od malička jsem sbírala a uchovávala recepty, které mi byly předány od prababičky, babičky a maminky. Pro mě jsou tyto recepty nejen gastronomickými poklady, ale také vzácnými dědictvími, zapsanými v rukopisech milovaných žen.

Jednoho dne jsme se rozhodly spojit naše vášně a vytvořit něco jedinečného - ilustrovaný receptář. Každý recept  je spojen s nezapomenutelným příběhem a originální malbou, která dodává receptu osobitý šarm.

Receptář "Moje nejmilejší recepty" obsahuje jedenáct vybraných receptů, které Jiřina Bohdalová osobně uvařila a ochutnala se svými známými herci a přáteli. Tyto recepty jsou jakýmsi oknem do jejího života, plného radosti, smíchu a dobrého jídla.

Ale to není vše. V našem receptáři najdete i volný prostor pro vlastnoruční věnování a záznamy vašich oblíbených rodinných receptů. Chceme, aby naše dílo nebylo jen pasivním předmětem, ale aby se stalo součástí vašich vlastních rodinných tradic.

Kromě toho, naše kolekce není pouze o receptáři. Jsme pyšní na to, že veškeré doplňky k našim produktům jsou vyrobeny s láskou v Čechách. Vánoční chňapka, podložka pod hrnec, dřevěná lžíce - vše z českých materiálů a s důrazem na kvalitu a tradici.

Naši houbovou kolekci jsme vytvořili s ohledem na milovníky kulinářského umění. Sáček na sušené houby a zástěra jsou ideálními doplňky pro ty, kteří milují čerstvé suroviny a kreativní vaření po celý rok.

Jsme hrdí, že můžeme přispět k uchování kulinářského dědictví a poskytnout vám nástroje k vytváření nových kulinářských zážitků. Připojte se k nám a objevte kouzlo vaření s Jiřinou Bohdalovou!